Teknik Memasak yang Harus Dipelajari oleh Para Chef

Resep Mudah Focaccia Anti Gagal

Resep Membuat Focaccia. Focaccia is a delicious Italian flat bread flavored with a extra-virgin olive oil, rosemary and flaky sea salt for the classic version. The focaccia can also be made ahead and frozen. To freeze, cut it into portions, wrap in plastic wrap and then foil and freeze for up to.

Focaccia Classic Focaccia Genovese is the mother to all flatbreads. It's about ½ inch thick, a little chewy but still soft inside with a delicious olive oil crust on top. Focaccia is one of the best beginner breads to make because it's so forgiving and easy to shape. Kamu bisa membikin Focaccia menggunakan 15 bahan dan cara membuat 6. Berikut ini adalah cara meresep dengan praktis.

Bahan Yang Diperlukan Untuk Membuat Focaccia

  1. Campurkan 150 gr dari tepung protein tinggi (saya komachi).
  2. Persiapkan 125 ml dari air.
  3. Tambahkan 50 gr dari starter.
  4. Persiapkan 2 gr dari garam.
  5. Campurkan 10 ml dari madu.
  6. Campurkan dari Topping.
  7. Persiapkan Sesuai selera dari kalau saya seperti di bawah ini.
  8. Campurkan dari Green Olive.
  9. Campurkan dari Black Olive.
  10. Tambahkan dari Tomat chery.
  11. Campurkan dari Oregano.
  12. Tambahkan dari Olive oil.
  13. Tambahkan dari Goji berry.
  14. Persiapkan dari Pumpkin seed.
  15. Persiapkan dari Corn.

Combine bread flour with salt, yeast, olive oil, and water so it forms a wet dough. I used a very high protein European style bread flour and it was great. I thought before I baked it that the dough was a bit. Make rosemary-topped focaccia the traditional way, kneading and knocking back the dough by hand.

Langkah Langkah Membuat Focaccia

  1. Campur tepung dan air (autolyse 30 menit) mix starter 5 menit (rubaud method)campur garam dan madu.
  2. SF 4x dan setiap SF istirahat 20 menit. Setelah selesai istirht kan 2 jam.
  3. Retard 35 menit si freezer. Setelah keluar freezer pindahkan ke loyang yang sudah di alasi baking paper, dan oles minyak Olive. Diamkan satu jam tekan2 dengan jari.
  4. Susun toping.
  5. Panggang 30 menit suhu 180.c.
  6. Mantap.

Perhaps one of the greatest foods in existence; get ready to impress. Serve our rosemary focaccia alongside pasta dishes or enjoy with green salads. Make a simple, homemade version of this classic Italian bread. Serve our rosemary focaccia alongside pasta dishes. Save Recipe. (Chef's Note: This may seem excessive, but focaccia is an oily crusted bread. Demikian lah tutorial Resep Membuat Focaccia.

Komentar